Magasinet M!

Denne 9 uger gamle baby har et sejere hår end dig - og giver ikke en fuck

Hils på Junior Cox-Noon - babyen, der er en reinkarnation af Zoolander.

Denne 9 uger gamle baby har et sejere hår end dig - og giver ikke en fuck

Da du blev født, havde du sikkert hår som en midaldrende, halvskaldet mand, der stort set havde opgivet sit liv (tro på undertegnede, der allerede er nået til det stadie).

Men det kan man ikke just sige om den ni uger gamle baby, Junior Cox-Noon, som på en eller anden måde har groet et hår, mange af os aldrig nogensinde vil kunne præstere.

For ifølge sitet The Lad Bible er Junior som taget udaf en dansefilm fra 70'erne. Med et hår, selv Zoolander eller den mest hardcoretyske BZ-punker ville være misundelig over, har Junior med sin buzzcut-frisuretaget internettet med storm.
ANNONCE

Frisuren har dog ikke gjort det nemt for Juniors mor, 32-årige Chelsea, da simple shoppingture nu tager hende to timer, da alle vil sige hej til Junior, der har fået øgenavnet 'Baby Bear' af sine storebrødre. Og angiveligt skulle Junior være blevet født med den manke.

- Alle jordmødrene sagde, at han ville miste det, fordi babyhår normalt falder af, når babyen gnider sit hoved mod puden i barnesengen, men han har ikke mistet noget af det, og det er bare blevet større, siger Chelsea ifølge The Lad Bible.

- Folk spørger mig, om jeg vil klippe det, men det erfor unikt, så det bliver, som det er, fortsætter Juniors mor.
ANNONCE

Ifølge Chelsea græder Junior, når hun prøver at give ham en hat på. Hun er tidligere frisør og kan godt lide at føntørre Juniors hår, hvilket den lille baby ikke virker synderligt imponeret over at dømme ud fra hans halvbitre og vrede ansigtsudtryk i videoen herunder.

Vi tror virkelig, at Junior har en fremtid som kommende rockstjerne i vente, og vi er spændte på, om frisuren kommer til at vare ved.

ANNONCE
Del

Seneste nyt