Magasinet M!

En drøm går i opfyldelse: McDonald's vil begynde at levere

Fremover vil du kunne bestille din BigMac og chili cheese tops med levering på adressen.

En drøm går i opfyldelse: McDonald's vil begynde at levere

Det viser sig, at du inden længe vil kunne få leveret et hav af chili cheese tops, en Big Tasty Bacon-menu og 4 cheeseburgere på hjemmeadressen, hvis du har været ude og danse moderne lørdag aften. McDonald's vil i fremtiden sætte mere fokus på deres trofaste kunder, og et af de fremtidige tiltag vil være levering. Det fortalte fastfoodkæden til et investormøde i onsdags, skriver Financial Times.

- Levering er et kæmpe millardmarked, som er eksploderet. Der er betydelige muligheder, som vi ikke har udnyttet endnu, sagde Lucy Brady, chief strategy officer i McDonald's, onsdag på mødet.

Forfejlet fokus på sund mad

McDonald's har i længere tid forsøgt sig med sundere mad, men det har vist sig ikke at have den forventede effekt. De seneste fem år har McDonald's mistet i omegnen af 500 millioner bestillinger, hvilket nu har fået dem til at skifte strategi.

Udover levering kommer McDonalds's også med en anden række af tiltag, der skal optimere forretningen og kunderelationerne.

Via en app på din smartphone vil du i fremtiden kunne bestille din mad og vælge den parkeringsplads, hvor du holder på restaurantens område. Herefter vil en medarbejder kunne aflevere maden direkte, og du slipper for 'drive-thru' turen. Du vil også bare kunne bestille maden via din app og hente den efterfølgende i restauranten.

Vi klapper i vores små hænder og kan ikke vente med at placere den første bestilling. Samtidig griner vi også lidt over, at der skulle hele 500 millioner tabte bestillinger til, før McDonald's hoppede med på samme IT-vogn, som dit lokale pizzaria har haft i adskillige år.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce