Magasinet M!

Ferrari California er tryllet om til et dansk kunstværk

Årets Cool Car Race byder på en helt unik Ferrari

Vi kan nok hurtigt blive enige om, at en Ferrari California i sig selv er et kunstværk, en lækker superbil med alle de rigtige former. 

Men af og til, kan det bare ikke blive vildt nok, og især ikke, hvis det sker i den gode sags tjeneste. 

Det lader i hvert fald til at være tilfældet for Jacob Risgaard, der i samarbejde med Jan Edelgaard fra FolieDK og den anerkendte kunstner Mikael B, har pakket den flotte vogn ind i et helt unikt kunstværk. 

ANNONCE
Ferrari California er tryllet om til et dansk kunstværk

Afsløringen af den ekstra opmærksomhedskrævende Ferrari, sker i forbindelse med årets Cool Car Race, hvor bilen er iscenesat som årets køretøj for Jacob Risgaard, der er marketingdirketør i Coolshop. 

Målet har været at skabe en af verdens mest unikke Ferrarier, og det, der i begyndelsen lignede en vild og urealiserbar idé, er heldigvis endt med at blive til virkelighed. Bilen skal være med til at skabe opmærksomhed omkring løbet, som i år har et mål om at nå op over en million indsamlede kroner. Pengene går direkte videre til børn i Danmark, som af den ene eller anden grund har brug for ekstra støtte og hjælp. Derfor er jeg dybt taknemmelig for, at både Folie.dk og Mikael B har sagt ja til at bidrage til dette utroligt smukke kørende kunstværk, siger Jacob Risgaard.  

Cool Car Race, et løb der har til formål at indsamle penge til CoolUnite, en fond der donerer penge til kræftsyge børn og unge, hospicer og andre der har brug for støtte i en svær tid. 

Årets løb finder sted den 25. - 27. maj, og i år starter løbet i Sverige, for senere at tage turen ned gennem Jylland og videre til Tyskland, hvor løbet slutter. 

 I 2017 blev der indsamlet 911.484 kr., og i løbet af de seks år, Cool Car Race har eksisteret, har 150 deltagere indsamlet mere end to mio. kroner til velgørenhed. I år skulle beløbet gerne nå over en million kroner, og det kræver selvfølgelig en ekstra mængde opmærksomhed, og det er blandt andet målet med den unikke Ferrari California. 

ANNONCE
Ferrari California er tryllet om til et dansk kunstværk

Idéen til den helt særlige biludsmykning udsprang af et foredrag med netop Jacob Risgaard, som Jan Edelgaard fra FolieDK deltog i for nogle måneder siden. Han blev inspireret af Jacob Risgaards markedsføring, som i høj grad er båret af evnen til at skabe opmærksomhed uden at bruge reklamekroner. 

Jeg ville gerne lave en helt unik folieindpakning, som ikke er set før. Jeg er meget betaget af Mikael Bs kunstværker og skrev og fortalte ham om idéen. Han vendte hurtigt tilbage og var med på at føre projektet ud i livet, og nu står vi med en bil, som kun findes i ét eneste eksemplar i verden, lyder det fra Jan Edelgaard. 

ANNONCE

"Det er fantastisk, at jeg kan forene min kunst med et formål, som jeg tror på, og som jeg gerne vil støtte. Jeg har tidligere støttet projekter i samme kategori, så for mig er det en ære at være med til at samle penge ind til velgørenhed, når alle i fællesskab arbejder frivilligt. Ud over det ser jeg frem til, at mit kunstværk forhåbentlig er med til at sikre et historisk stort beløb til børnene," siger Mikael B, der ud over selve bilen også har udsmykket en personligt signeret Ferrari-kølerhjelm med samme motiv, som bortauktioneres under løbet. 
Fra 2018 går de indsamlede penge til CoolUnite-fonden, som derefter sender pengene videre til børn i Danmark.

ANNONCE
Cool Car Race 2018

Hvornår: 25. til 27. maj 2018

Hvor: Årets Cool Car Race har sin start i Göteborg, og du kan følge de forskellige etaper - og se hvornår løber rammer dem, via Cool Car Race Facebook

Deltagere: Se årets biler og deltagerliste her. 

Del

Seneste nyt