Magasinet M!

Forårets mest populære sneakers

Sneakers er en uundværlig del af enhver garderobe, men det kan være svært at vælge de rigtige par til foråret. Foråret er en tid, hvor man gerne vil have noget friskt og farverigt på fødderne, men samtidig skal skoene være komfortable og praktiske. Hvordan finder man så de perfekte sneakers til foråret?

I dette indlæg vil vi præsentere dig for fem modeller af sneakers, som vi mener er nogle af de mest populære og trendy i 2023. Disse sneakers har alle noget særligt ved sig, hvad enten det er designet, materialet eller historien bag dem. Vi vil også give dig nogle tips til, hvordan du kan style dem med forskellige outfits og anledninger.

Lad os komme i gang med at se på forårets mest populære sneakers!

1. Jordan 4

Jordan 4 er en legendarisk sneaker, som blev lanceret i 1989 som den fjerde signatursko for basketballstjernen Michael Jordan. Skoen var den første globale udgivelse af Jordan-brandet, og den første sko i serien, der havde det karakteristiske “over-molded” mesh på overdelen. Et andet bemærkelsesværdigt træk ved Jordan 4 var Nike Air logoet på hælen, som var en hyldest til Jordans evne til at flyve over modstanderne på banen.

Jordan 4 har et unikt design med vinger på siderne, som giver skoen stabilitet og støtte. Skoen har også en polstret krave og tunge for komfort og pasform. Skoen har desuden en synlig luftpude i hælen og en gummiydersål med et vaffelmønster for trækkraft og holdbarhed.

Jordan 4 er mere end bare en sneaker. Det er et symbol på rebelskhed og vindermentalitet, som afspejler Jordans personlighed og præstationer. Skoen var vidne til nogle af Jordans mest mindeværdige øjeblikke på banen, såsom “The Shot” mod Cleveland Cavaliers i 1989 playoffs. Skoen har også inspireret mange kunstnere, musikere og kulturikoner gennem årene.

Jordan 4 er en sneaker, som enhver fan af basketball og mode bør have i sin samling. Skoen findes i mange forskellige farvekombinationer og variationer, så der er noget for enhver smag. Du kan style dem med jeans, shorts eller joggingbukser for et sporty look.

2. Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’

De ikoniske sneakers fra '97 er tilbage. Disse sko var de første til at have en synlig luftpude i hele sålen, hvilket gav dem et futuristisk look og en fantastisk komfort. Farvekombinationen af sølv, sort, rød og hvid er inspireret af aluminium og titanium komponenter fra en mountainbike. Disse sneakers er perfekte til dig, der elsker et retro og sporty udtryk. Du kan style dem med jeans, joggingbukser eller nederdele for et casual look.

3. Vans Old Skool Platform

Den ikoniske Vans Old Skool har fået et opdateret look med denne høje platform. Denne model har det klassiske skakternede mønster på siderne og det velkendte Vans logo på hælen. Platformen giver skoen et ekstra løft og en feminin kant. Disse sneakers er ideelle til dig, der vil have noget sjovt og anderledes på fødderne. Du kan style dem med jeans, shorts eller kjoler for et cool look.

4. Onitsuka Tiger GSM

En klassiker fra det japanske mærke Onitsuka Tiger. GSM står for Game Set Match og refererer til tennisverdenen, som skoen oprindeligt var designet til i 1980’erne. Skoen har en lav profil med blødt læder på overdelen og gummi på sålen. Farvepaletten er frisk og forårsagtig med pasteller og hvide nuancer. Disse sneakers er passende til dig, der kan lide et minimalistisk og vintage udtryk. Du kan style dem med jeans, chinos eller nederdele for et sødt look.

5. Reebok Club C 85 Pastels Sage Mist/Off White

En sød og feminin version af den populære Reebok Club C 85 model. Skoen har en blød grøn farve på overdelen med off white detaljer på logoet og sålen. Skoen har også en perforeret tåboks for bedre åndbarhed og en EVA mellemsål for stødabsorbering. Disse sneakers er egnede til dig, der ønsker noget let og luftigt på fødderne. Du kan style dem med jeans, leggings eller kjoler for et sommerligt look.

Hvorfor er netop disse populære?

Sneakers er et must-have i enhver garderobe, og foråret 2023 byder på mange spændende muligheder. Sneaker trends falder inden for tre kategorier: it-girl approved, retro runners og futuristiske designs. Her er en sammenligning af nogle af de mest populære modeller inden for hver kategori:

It-girl approved

Disse sneakers er dem, som alle modeelskere vil have på fødderne. De har et unikt og iøjnefaldende design, som skiller sig ud fra mængden. De er også lavet af kvalitetsmaterialer og har fine detaljer.

Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’: Disse sneakers har et metallisk sølv finish, som giver dem et cool og moderne look. De har også en synlig luftpude i hele sålen, som giver dem et futuristisk touch. Disse sneakers passer til dig, der elsker et retro og sporty udtryk.

Vans Old Skool Platform: Disse sneakers har et klassisk skakternet mønster på siderne og en høj platform, som giver dem et ekstra løft. De har også det velkendte Vans logo på hælen. Disse sneakers passer til dig, der vil have noget sjovt og anderledes på fødderne.

Reebok Club C 85 Pastels Sage Mist/Off White: Disse sneakers har en blød grøn farve på overdelen med off white detaljer på logoet og sålen. De har også en perforeret tåboks for bedre åndbarhed og en EVA mellemsål for stødabsorbering. Disse sneakers passer til dig, der ønsker noget let og luftigt på fødderne.

Retro runners

Disse sneakers er inspireret af løbesko fra fortiden, men med et moderne twist. De har en simpel og elegant silhuet med farverige eller neutrale nuancer. De er også komfortable og holdbare.

Onitsuka Tiger GSM: Disse sneakers har en lav profil med blødt læder på overdelen og gummi på sålen. Farvepaletten er frisk og forårsagtig med pasteller og hvide nuancer. Disse sneakers passer til dig, der kan lide et minimalistisk og vintage udtryk.

Jordan 4: Disse sneakers er en legendarisk model fra basketballstjernen Michael Jordan’s signaturlinje. De har vinger på siderne for stabilitet og støtte samt Nike Air logoet på hælen for trækkraft og holdbarhed. Farvekombinationen af sølv, sort, rød og hvid er inspireret af aluminium og titanium komponenter fra en mountainbike. Disse sneakers passer til dig, der elsker et rebelsk og sporty udtryk.

Konklusion

Sneakers er et must-have i enhver garderobe, og foråret 2023 byder på mange spændende muligheder. Sneaker trends falder inden for tre kategorier: it-girl approved, retro runners og futuristiske designs. Disse kategorier viser forskellige aspekter af personlighed, stil og smag. De er også tilpasset til årstiden med friske og lyse farver eller metalliske og skinnende effekter. 

Uanset om du foretrækker noget klassisk eller noget nyt, så er der en sneaker model for dig. Du kan style dem med dit yndlingsoutfit for et sporty og moderne look.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce