Magasinet M!

Game of Thrones-skuespiller afslører: Sådan var det at filme hed sexscene

Det kan godt være, at aldersforskellen gjorde, at det så akavet ud i serien, men virkeligheden er en helt anden.

Game of Thrones-skuespiller afslører: Sådan var det at filme hed sexscene

Som traileren til den kommende sæson 6 af Game of Thrones i sidste uge så dagens lys, har flere fra castet givet masser af interviews med medier rundt omkring i verden. Det gælder blandt andet skuespiller Dean-Charles Chapman, som i serien spiller Tommen Baratheon, der overtager Kong Joffreys trone i sæson 4.

I et interview med International Business Times blev den 18-årige skuespiller blandt andet spurgt ind til, hvordan det var at filme sexscenen i sæson 5 mellem ham og hans kone i serien, Margaery Tyrell - spillet af drønlækre Natalie Dormer.

Efter seere havde set afsnittet High Sparrow sidste år, var de hurtige til at konkludere, at det så enormt akavet ud - ikke mindst på grund af aldersforskellen imellem de to skuespillere. Dormer var under indspilningen 33, mens Chapman kun var 16. Men ifølge Chapman selv var det slet ikke pinligt eller akavet.

ANNONCE

"Jeg havde slet ikke forventet, at det ville komme til at ske, da skaberne David Benioff og Dan Weiss jokende sagde til mig: "Nå, ja, vi har gjort dig en tjeneste. Vi har skrevet dig ind i en fræk, lille sexscene". Jeg svarede bare: "Skål". Det var virkelig den sidste ting, jeg havde forventet," siger Chapman til International Business Times og fortsætter:

"Det er ikke akavet. Det kan se akavet ud på skærmen på grund af aldersforskellen, men vi lader jo bare som om. Vi er skuespillere, og Natalie er en vidunderlig person; hun fik mig virkelig til at føle mig tryg. Forhåbentlig er hun også tryg i mit selskab. Men sexscenen gik helt efter planen. Det hele er planlagt, vi taler om det? det er helt normalt."

I interviewet tilføjede Chapman, at det sværeste ved det hele var, at han skal spille yngre, end han i virkeligheden er. Tommen er 12 år i bøgerne, mens Chapman var 16, da han gjorde sin entré i den populære serie. 

"Det var det sværeste for mig. Da det blev offentliggjort, at jeg skulle spille Tommen, sagde alle fans: "Åh, han bliver snart 16." Det var klart det sværeste: At spille yngre og vise det," siger Chapman.

ANNONCE
Del

Seneste nyt