Magasinet M!

Klunke-voks: Sådan får du Danmarks blødeste løg

Ny pudsecreme fra Finland sikrer dine kronjuvelers velbehag.

Dine ædle dele bliver udsat for meget mere, end du lige går og regner med. Bevares, du passer da på dem. Du ejer både de rigtige underbukser og husker altid at bruge barberskum, men kunne du gøre mere? Vi er jo fra naturens side kun udstyret med et enkelt sæt, og selvom teknologien er i heftig udvikling, kommer vi næppe til at kunne få et velfungerende sæt påsat, hvis noget skulle gå galt.

Et nyt plejemiddel er netop landet i Danmark, og vi kan ikke komme i tanke om et andet økologisk produkt, der tiltaler os mænd mere. Klunke-voksen er kommet for at blive.

- Endelig et 100% økologisk skin care produkt som taler til os mænd. Et produkt der er lavet af mænd og lavet til mænd. Det er simpelthen det bedste naturen har at tilbyde vores klunker, fortæller, Peter Østersø, ejer af funtoys.dk.

Køler klokkeværket

Bøtten består af 50 ml "klunke voks", hvis mirakel-middel er sheasmør og bruges bedst efter barbering. Samtidig kan den holde dine klunker kølige og friske, mens resten af kroppen sveder, lover forhandleren.

Produktet stammer fra Finland, hvor det startede som en joke i en barbersalon, men efter barberen prøvede sheasmøren på klunkerne, gik der ikke lang tid, før resten af byens mænd også stak fingrene i mirakel-voksen.

Hvor skal vi skrive os op? Jeg kan næppe komme i tanke om en bedre følelse end kølige klunker under sommerens fodboldkampe.

Prisen for de 50 ml mirakelmiddel er 109 kr., og du kan købe den lige her.

ANNONCE
Klunke-voks: Sådan får du Danmarks blødeste løg
Del

Seneste nyt

Annonce