Magasinet M!

Kniber det med grunker til byturen? Sådan får du råd!

Det kan være svært at være skarp på alle fronter som ung. Du går meget i byen, du køber de nyeste sneaks, og du skal altid have det mest cool outfit på i byen. Men det dræner din konto, og det kan være hårdt at holde dig økonomisk oppe, hvis ikke du er født med en guldske bagi. Derfor giver vi dig her nogle sprøde tips til, hvordan du altid ser cool ud, selvom du måske er fattig som kirkerotte.

Der triller en Porsche hen ad gaden. Pigerne kigger efter den. De ser bare, at der står Porsche. De ved ikke, at en Boxter er den billigste model. Den ser bare cool ud. Med andre ord. Det kan godt være, du ikke har mange penge, men det betyder jo ikke, at du ikke kan ligne en rockstjerne og stadig have lidt håndører at leve for.

Tag det hurtige lån

På sider som https://kassekreditten.dk/hurtig-laan/ kan du låne penge nemt og hurtigt. Online lån er blevet billigere, end de tidligere har været, hvorfor det er låntagers marked. I og med at du måske lige mangler lidt grunker til byturen eller noget tøj, kan det klares med et hurtigt lån. Du betaler selvfølgelig tilbage, når du får dine surttjente skejser fra dit fritidsjob. Til gengæld får du lov at være den hotteste hingst på diskoteket. I dit nye kluns og en GT i hånden. Keep it real, homie.

Husk din sunde fornuft

Selvom det godt kan stikke af nogle gange, behøver du ikke at låne dig fattig til al evighed. Lån til det, du har behov for. Og sørg for, at du kan betale tilbage. Du kan sagtens finde tøj, der er fedt, som ikke nødvendigvis behøver at koste en formue. Du vil jo også være cool om ti år og ikke være forgældet. Derfor skal du altid huske din sunde fornuft. Ligesom du gør i byen.

Du skal løbe stærkt, hvis du skal følge med

Ja, det er moden, vi taler om. Der er nu ikke kun fire sæsoner, når vi taler mode. Der er en for hver måned. Altså 12. Hvis du har intentioner om at følge med, skal du løbe stærkt. Og det kan blive dyrt. Men der er ret mange, der sælger deres aflagte garderobe og dermed delvist kan finansiere deres næste køb. 

Rigtig god jagt. Du skal nok nå det hele. Hav lidt tålmodighed. Så skal det nok udarte sig til din fordel. Byture er ikke alt, men de fylder meget i din ungdom, som du selvfølgelig skal huske at nyde.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce