Magasinet M!

Mød danske Michaela Lintrup: Hun er 19 år gammel og lever af at uddele headshots i Counter-Strike

Michaela er en af verdens bedste kvindelige Counter-Strike spillere. Hun er dansker, bor i Spanien, spiller Counter-Strike mindst fem timer om dagen og er vild med frysepizza.

Mød danske Michaela Lintrup: Hun er 19 år gammel og lever af at uddele headshots i Counter-Strike

Hvis man siger Counter-Strike og professionel gamer, så har de fleste nok en rimelig god forestilling om, hvilken type der sidder foran skærmen og deler headshots ud til højre og venstre.

Men glem alt om din forestilling om bumsede teenage-fyre, der sidder i sine forældres kælder og kværner chips og cola, mens de gamer hele natten væk. 

Vi har taget en snak med 19-årige Michaela Lintrup, der er professionel gamer og lever af at spille Counter-Strike.

Hverdagen for en kvindelig CS-gamer

Hun bor på Costa Del Sol i Spanien. Herfra styrer hun karrieren som hardcore, professionel gamer. Det betyder, at Michaela har en arbejdsdag, der ikke helt ligner andres. 

- Jeg står op omkring 9-10 tiden, det kommer an på, om der er noget jeg skal om morgenen. Så rydder jeg gerne op, vasker noget tøj og diverse andre huslige pligter. Senere hen på aftenen sætter jeg mig ned for at træne sammen med mit hold ved 17-18-tiden til kl. 22, hvorefter jeg laver aftensmad, ser en god film eller en serie, og går i seng efter det. Jeg gamer også tit og ofte i løbet af dagen, hvis det er noget, jeg har lyst til. 

Et opslag delt af Michaela Lintrup (@mimimimichaela) den 21. Dec 2016 kl. 9:50 PST

ANNONCE

Når Michaela træner, så spiller hun på servere, hvor der er et stort overtal af mænd. Og de kan godt have en lidt forskellig holdning til det, at blive pløkket i ansigtet gang på gang af en kvindelig spiller. 

- Gutterne har normalt ret svært ved at acceptere, at de taber en kamp mod en pige på holdet. Derimod synes de dog, at det er rigtig humoristisk, hvis jeg så bærer dem igennem kampen, hvis de er på mit hold. Så kort sagt; folk, der spiller imod mig, og taber, er utrolig utilfredse og dem, der spiller med mig, hvor jeg er den bedste, synes, det er mega fedt.

Styr på Sims

Mange forbinder nok kvinder og gaming med spil som Sims eller Sing Star, og selvom Michaela har kastet sin helt store kærlighed over Counter-Strike, så er der da også plads til at tage et spil af de mere klassiske pige-spil.

- Jeg spiller faktisk Sims. Jeg synes, det er et sjovt spil, hvis jeg ikke lige har lyst til at spille Counter-Strike. Det er konkurrencen i Counter-Strike, der har fået min opmærksomhed helt vildt, og det kan man ikke sige, der er i nogle af de typiske "pige-spil".

Et opslag delt af Michaela Lintrup (@mimimimichaela) den 4. Nov 2016 kl. 12:21 PDT

ANNONCE

Michaela Lintrup spiller til dagligt på Counter-Strike holdet Team Secret, der er i den absolutte verdenselite, når det kommer til Counter-Strike for kvinder. Her spiller Michaela under navnet Mimimicheater sammen med to svenskere og to russere. Sammen vandt de sidste år titlen som verdens bedste kvindelige Counter-Strike hold foran mere end 2000 tilskuere. 

Selvom Michaela Lintrup til dagligt kan matche sig med drengene på serverne, så har hun aldrig prøvet at matche sig med de aller bedste fra mændenes liga. Men hun mener, at hun kunne gøre en god figur i mod dem. 

- Jeg kan ikke rigtig sætte mit niveau op ved siden af en professionel herre-gamer, da jeg aldrig har spillet med eller mod dem. Jeg ville nok ikke vinde, men jeg ville helt sikkert heller ikke give dem en nem kamp.

Et opslag delt af Michaela Lintrup (@mimimimichaela) den 13. Nov 2016 kl. 12:16 PST

ANNONCE

Mange ser nok professionelle gamere som nørder, der ikke kan finde ud at begå sig i den virkelig verden, men gemmer sig foran skærmen og har hele sit sociale liv der. Og da slet ikke som typen, der er i stand til at få sig en kæreste. 

Sådan er det også langt hen ad vejen for Michaela, men alligevel er det lykkedes hende at score sig en kæreste (sorry guys).

- Selvom jeg er en computernørd, kan jeg godt være lidt social, og en af de aftener jeg så valgte at være det, mødte jeg min kæreste. Han vidste dog godt i forvejen, at jeg var en lille computernørd, og det har han accepteret siden begyndelsen.

ANNONCE
Fem hurtige til nørden

Coca-Cola eller Pepsi? Coca-Cola selvfølgelig!!

Kims Chips eller Pringles?Kims Chips, specielt Kims Snack Chips!!

Redbull eller kaffe?Redbull. Er ikke så vild med det, men jeg kan ikke fordrage smagen af kaffe!

Frysepizza eller Take Away?Frysepizza, hvis det er bolognese fra Dr. Oetker!!

Counter-Terrorist eller Terrorist?Terrorist.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce