Magasinet M!

Natteliv: Middelfart i tredje gear

Hele redaktionen havde inviteret Forsidejagtpigerne Reneé og Sandra på en tur til det vestfynske, men selv det kunne ikke få byen helt op at ringe.

Natteliv: Middelfart i tredje gear
Hotel Borgmestergaarden

Hvis I skal et smut til Middelfart, skal I ikke snyde jer selv for Borgmestergaarden, som udlejer de lækreste ferielejligheder helt ned til Lillebælt. Der er både køkken, to badeværelser, spa, vaskemaskine og store altaner, så det er det perfekte sted at sparke festen i gang med en bunke øl og lidt vin.
Karakter: 6/6

ANNONCE
Natteliv: Middelfart i tredje gear
Pizza Express

For en gang skyld spiser vi på hotellet, hvor vi får leveret fra Middelfart Pizza Express, men det er generelt en skuffende omgang junk food. Kun pigerne er lidt tilfredse med deres salater, mens pizzaerne er fedtede og kedelige, så det kræver masser af øl at få det hele til at glide ned. Lidt mætte bliver vi dog, så vi har lidt at stå imod med resten af aftenen.
Karakter: 2/6

ANNONCE
Natteliv: Middelfart i tredje gear
Guldkronen

Der er fodboldlandskamp, og Guldkronen er det perfekte sted til den slags, selv om pigerne brokker sig lidt over det punkt på programmet. Bodegaen er den ældste i Middelfart, og helt sikkert også den hyggeligste, så da kampen er færdig to timer senere, har vi oparbejdet en regning på 1.866 kroner. Vi er selvfølgelig også otte mand høj, men stadig... ups.
Karakter: 5/6

ANNONCE
Natteliv: Middelfart i tredje gear
Lillebæltshallernes Bowlingcenter

Det hele skal jo ikke gå op i sprut og smøger, så vi har lagt en omgang bowling ind. Og selvfølgelig er der diskobowling med rød kegle, fadøl ved banerne og formentlig de pinligste scorer, Middelfart har set. Til gengæld er det virkelig hyggeligt, og baren er veludstyret, så man sagtens kan få en lille fest ud af en times kegler.
Karakter: 4/6

ANNONCE
Natteliv: Middelfart i tredje gear
Café Razz

Razz er både spisested med klassiske café-burgere og cocktailbar, når klokken slår 22.00. Det er et virkelig godt sted at varme op til diskotekerne, og der er masser af plusser i bogen for at servere nachos helt indtil lukketid. Udvalget af cocktails er fint, og de glider også nemt ned, mens vi nyder Middelfarts bedste beliggenhed direkte på havnen.
Karakter: 4/6

ANNONCE
Natteliv: Middelfart i tredje gear
Buddy Holly

Buddy Holly i Middelfart er ikke kæmpestor, men det fungerer rigtig fint i forhold til stemningen. Du kan næsten altid være sikker på, at der er gang i en eller anden form for temafest, der får lokket Middelfarts ungdom på byens eneste diskotek. Det eneste Buddy Holly mangler er konkurrence, for der er fint med søde piger, så vi endelig kan få tyndet ud i tatoveringerne.
Karakter: 4/6

ANNONCE
Natteliv: Middelfart i tredje gear
AFTENENS BABES:

Navne: Sandra og Reneé
Spottet: over det hele

Natteliv: Middelfart i tredje gear
Samlet vurdering af Middelfart: 74 %

Middelfart mangler i den grad nogle videregående uddannelsessteder, der kan være med til at holde de unge i byen - eller lokke andre til. En frisørskole eller en sygeplejerske-uddannelse ville gøre underværker - og måske sørge for, at Buddy Holly ville få konkurrence fra endnu et diskotek.

Babe-rating: 4/6

Score-muligheder: 5/6

Pige-til-mand-faktor: 4/6

Aftenens citat: "Jeg har lige været på toilettet og der var altså ingen M!-piger."

(Ung mand, der måske havde taget Buddy Hollys Facebook-invitation lidt for bogstaveligt.)

Billeder af Sandra fra Paradise Hotel i bikini

ANNONCE
Del

Seneste nyt