Magasinet M!

På egen krop: Kira Eggers som bodybuilder [Inkl. VIDEO]

Fra kvindelige former til bodybuilder på 10 uger

På egen krop: Kira Eggers som bodybuilder [Inkl. VIDEO]
***** Bliv gratis medlem af Connery.dk 
- Så får du besked næste gang vi breaker fede billeder **************

Kvindelige former og markerede muskler. Kan de gå hånd i hånd? Eller skal man opgive det ene, for at få det andet?

TLC viser på Søndag d. 14/10 - kl. 21.00 programmet ”På egen krop” hvor Kira Eggers gennemgår en 10 ugers lang rejse fra bløde kvindeformer til markeret bodybuilderkrop.
Vi tog med Kira til The D Diner i Valby og fik skudt en Pin Up serie med et par gæve sømænd – Og så er det vel bare at sige ”Velkommen på Connery.dk til”: Kira Eggers! (Det har chefredaktøren drømt om længe)

Kan alle 37 årige kvinder kæmpe sig igennem samme program?

Nej, det kan de ikke. Så ville mange flere gøre det. De fleste falder fra den sidste tid, fordi den er hård, som bare fanden. Både mentalt og fysisk. Men alle med vilje af stål, drive og godt helbred kan, hvis de vil.  Jeg vil dog opfordre folk til at opsøge en professionel, som kan lægge en skræddersyet kost- og motionsplan. Og dét skal ikke skræmme én væk. Man skal huske på, at der er folk, som er langt ældre end mig, som startede i dårligere form, som har klaret det godt. Der er håb forude!

Personligt synes Kira ikke selv, at mænd med den helt store bodybuilder-krop er videre sexet. Hun mener at mænd skal være atletiske og veltrænede, uden at være alt for pumpede.

Bevares, hvis jeg har fundet mig en sød kæreste, vil jeg da ikke gå fra ham, hvis han besluttede at blive bodybuilder! Men det er ikke noget, jeg aktivt ville opfordre ham til!. Men jeg synes folk selv bestemmer. Jeg har set hvor hårdt det er. Eller rettere sagt, selv prøvet det. Jeg har stor respekt for den diciplin og den fokus atleter i den kategori lægger i det. 
 

Tror du træning kan blive en besættelse?

Ja, det kan det. Det kan næsten alt. Så længe man hviler i sig selv og kan balancere. 


Kan du mærke på din dagligdag, at du er kommet i bedre form?

Både og. Jeg er gluten intolerant, så når jeg spiser gluten bliver jeg træt og oppustet. Det ødelægger min træning og min dag overordnet. Alt går langsommere. Jeg kender min krop nu, og ved hvad jeg kan tåle og hvad jeg skal spise for at få det optimalt. Især binder jeg væsken som ingen anden. Giv mig en skål ris, og du kan nærmest se det på mig en time efter, jeg har spist det. 

Kira har valgt at vedligeholde sin ”nye krop” men vil ikke stå på en scene og vise muskler igen. For tiden bliver det til 5 timers ugentlig træning med et par dage (eller 10), som hun kommer til at springe over…
Men er det overhovedet realistisk at vedligeholde med en normal hverdag?

Ja, det er det. Det er noget man beslutter – men man får lov at bøde, hvis man springer over. Træningen er bestemt hårdere, hvis man lige holder en pause.

Hvad var det sværeste ved eksperimentet ? Kost, fysik, tid eller?

Det hele!!! 

Hvis du skulle sige én sætning til den gennemsnitlige danske mand, hvad skulle det så være?

Overrask. Hold aldrig op med det. 

************** Bliv gratis medlem af Connery.dk 
- Så får du besked næste gang vi breaker fede billeder **************

ANNONCE
FotografChristian Grüner
MakeUp: Sascha Christensen
Modeller: Kira Eggers | Luca Baré og Lasse Albrecht Rasmussen
Location: The D Diner
Redaktør: Jakob Neua Nørgaard
Assistent: Zaynab K. Naji
Tøj sponsorer:  www.temashop.dkwww.kostume-4you.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt