Magasinet M!

Sådan laver du verdens bedste fucking mande-sandwich

Den mad- og hashglade rapper Action Bronson giver sit bud på, hvordan du laver verdens bedste mandesandwich. KØØØØØØD!

Vi kan lige så godt springe ud i det. Det her redder din tømmermændsramte søndag - hvis ellers du har kræfter til at lette røven og smutte ned i dit lokale supermarked. 

Den kendte rapper og tidligere kok Action Bronson fortsætter sit samarbejde med Vices madsektion MUNCHIES. Men denne gang handler det ikke om den kronisk skæve bamses famøse madturné i programmet "Fuck That's Delicious" (hvem husker ikke, da han instagrammede alle retterne under et besøg på danske Noma?), hvor han æder og ryger pot til den helt store guldmedalje. 

Nej, denne gang har han besøgt MUNCHIES testkøkken, hvor han viser dig, hvordan du laver den ultimative og - ifølge ham selv - bedste fucking mandesandwich. Nå, ja, selvfølgelig ryger han sig skæv samtidig med.

Se fremgangsmåden herunder:

ANNONCE

Hvis du gerne vil have skåret det ud i pap, så giver vi dig opskriften her:

Ingredienser:

 • En ribeye-bøf uden ben (tages ud af køleskabet lidt før du skal bruge den)
 • Flage-salt (efter smag og behag)
 • Olivenolie (efter smag og behag)
 • Semolinabrød med korn på toppen (brød bagt på semolinamel - du kan finde masser af opskrifter på nettet som eksempelvis her)
 • Madre de Sagrantino - vindruegelé blandet med rødvin
 • Calabrisk Chilipasta (eller bare en anden form for chilipasta, hvis det er for svært for dig at finde)
 • Havsalt (efter smag og behag)
 • Frisk basilikum
 • Ricotta salata (saltet og tørret Ricotta)

Fremgangsmåde:

 1. Varm en stor stegepande til medium-høj varme. Strø flagesaltet og en smule olivenolie på begge sider af din ribeye. Læg steaken på din stegepande - steg den, vend den en gang imellem og sørg for, at den er flad, så den får den gode, "crunchy" overflade mens den steger. Steg den, alt efter hvordan du ønsker din bøf. Tag steaken af panden, og lad den hvile i 10 minutter før udskæring.
 2. Tag dit semolinabrød, og skær det over på langs. Hæld noget Madre de Sagrantino på den nederste halvdel, og smør chilipastaen på den øverste halvdel. Put så din steak ind i, og drys lidt mere olivenolie over. Drys med lidt havsalt, og tilføj lidt basilikumblade og revet Ricotta Salata. Til sidst drysser du lige med lidt mere olivenolie - and then you are good to go!

Som Action Bronson selv siger, så kan du sikkert ikke lave mande-sandwichen så den ligner den på billedet, ligesom du får din sag for med nogle af ingredienserne, men du kan i det mindste prøve. For vil du ikke gerne smage den ultimative mandesandwich?

ANNONCE
Screendump af video / MUNCHIES/Vice - Sådan laver du verdens bedste fucking mande-sandwich Screendump af video / MUNCHIES/Vice
Del

Seneste nyt

Annonce