Magasinet M!

Sådan slapper manden af

Det handler om at finde de små ting i hverdagen, der kan hjælpe manden med at komme helt ned i gear

Der er mange mænd, der i dag lever i en hverdag, der er yderst travl. Og det betyder, at der ofte kan være behov for en pause, hvor man trækker stikket ud og blot får slappet af, således der er noget energi og motivation, der kan bruges til den efterfølgende dag. Derfor handler det om at finde de små ting i hverdagen, der kan hjælpe manden med at komme helt ned i gear. Og det findes der heldigvis nogle forslag til. Læs om tre af dem her.

Et godt spil

For det første er der mange mænd, der elsker et godt spil. Det være sig for eksempel med et brætspil, hvor det handler om at lægge den rette strategi, på computeren hvor det handler om at få skudt fjenden ned, det kan være på playstationen, hvor det handler om at køre hurtigst rundt på en bane, eller det kan være på smartphonen, hvor det handler om at vinde nogle penge for eksempel med en bet365 velkomstbonus.

Få brugt noget energi 

Derudover er der flere, der har behov for at være aktive. Og derfor kan det også være en fordel med et medlemskab til det lokale fitnesscenter, hvor der kan blive brændt en masse energi af. Men det kan også være en holdsport som for eksempel fodbold, hvor man både for rørt sig en masse men også for skabt nogle gode sociale fællesskaber. På den måde gør man noget godt for kroppen samtidig me,d at man er i et godt og samarbejdende selskab.

Smæk fødderne op

Sidst men ikke mindst kan det være, at det er reel afslapning, der er behov for, og derfor kan det være, at det i stedet er en god film, der skal til. Det være sig for eksempel en krigsfilm, en actionfilm, en komedie eller andet, der lader ham koble helt af.

ANNONCE
Del

Seneste nyt