Magasinet M!

Spar penge ved at samle dine lån

Har du mange små lån og små gældsposter, som du betaler hver eneste måned? Så er det måske en god ide at kigge på alternative løsninger, der kan skabe mere rum i din økonomi til de ting, du har lyst til at bruge penge til, i stedet for at betale dyre renter og gebyrer på mange små lån. Her kan du læse mere om, hvordan du nemt kan samle dine lån og spare penge. 

Få styr på din økonomi

Du kan nemt få styr på din økonomi med nogle få enkle greb, hvis du ved, hvad du skal gøre. Der er mange, der ikke helt ved, hvor de skal begynde, men du skal faktisk begynde med at danne dig et overblik. Det gør du nemt, ved at finde ud af, hvad du egentligt bruger dine penge til. Du kan kigge på dine kontoudtog, men mange netbanker har også en funktion, der gør det muligt at analysere ens kontobevægelser. Det afhænger dog af, at der er et mønster. 

Det kan nemlig være svært at danne sig et realistisk overblik, hvis man har mistet overblikket over, hvor meget man skylder og til hvor, og hvor meget det rent faktisk udgør om måneden. Der er nemlig ikke alle små lån og kreditkort, der kræver det samme beløb hver måned. Det kan gøre det hele nok så uoverskueligt, og det er lige præcis derfor du skal finde en alternativ løsning. 

Samle dine lån

Når du har mistet overblikket, kan det være en god ide at kigge på samlelån. Et samlelån er et lån, der samler alle dine små lån og gældsposter i et større lån. Det har en række fordele, som vi skal kigge lidt nærmere på. 
https://bankly.dk/laan/samlelaan, kan du finde al den information du har brug for om samlelån, og sammenligne flere samlelån for at finde det, der er det bedste og billigste i din situation. Husk at det bedste lån for nogen, ikke er det bedste lån for alle, og derfor skal du tage udgangspunkt i din egen situation og dine egne behov, når du skal finde et samlelån online. 

Fordele med samlelån 

Der er en række gode fordele med et samlelån, som du ikke får, hvis du beholder alle dine små lån. Der er nemlig sket meget på lånemarkedet de sidste år, og den udvikling har blandt andet ført til strengere regulering af lån og bedre vilkår for dig som låntager. Hvis du har taget et eller flere små lån, inden de nye reguleringer trådte i kraft, så er chancen stor for, at du betaler meget mere, end du behøver. Derfor kan det være meget billigere at samle det hele i et større og billigere lån. Men hvorfor er det billigere?

  • Det er som regel meget billigere at tage et større samlelån, der sandsynligvis har meget bedre vilkår og en lavere prislap, end dine små lån. Derfor kan der være mange penge at spare på at vælge det helt rigtige samlelån. 
  • Der er også en klar fordel ved, at det selskab der håndterer dit samlelån, også indfrier alle dine små lån. Det vil sige, at du ikke behøver at forholde dig mere til de små, dyre lån, men udelukkende kan fokusere på dit samlelån. 
  • Et samlelån sparer dig for de bekymringer der er, ved at man skal forholde sig til mange regninger om måneden. Med et samlelån har du kun en regning, der omhandler din gæld, som du skal forholde dig til. Dermed kan du meget nemmere beholde overblikket.
ANNONCE

Find det bedste samlelån 

Der er selvfølgelig også forskel på samlelån, og derfor kan det godt betale sig, at bruge lidt tid til research, inden du vælger hvilket lån du vil sende en ansøgning til. Det kan også godt betale sig at bruge en løsning som Bankly, der indhenter flere tilbud fra banker som du nemt kan sammenligne. Dermed får du overblik over, hvilke forskellige tilbud du kan vælge mellem, og du kan vælge det, der passer bedst til dine behov. Så slipper du for at lede hvileløst rundt efter det rigtige samlelån. 

Samlelån fjerner bekymringerne  

Der er mange, der har flere små gældsposter og små lån, der bekymrer sig meget over, hvad der kommer i postkassen hver måned. Selv om der som nævnt er mange andre gode fordele ved at tage et samlelån, kan det netop være den bekymring og uforudsigelighed som mange små lån giver, som kan være den bedste motivation til at kigge lidt nærmere på samlelån. Det er nemlig her du kan spare rigtig mange penge på sigt, og du kan også spare dig for alle bekymringerne omkring, hvad der måtte komme, for du ved, hvad du skal forholde dig til. Med et samlelån bliver det hele samlet i en enkelt overskuelig regning, og som regel også et fast beløb, der kan give dig overblikket over din egen økonomi. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt