Magasinet M!

Et fly måtte omlægge rute, fordi en mand ikke ville stoppe med at lave pull-ups

Vi kender sikkert alle typen, der nægter at droppe en træning!

Vi hader sikkert allesammen, når vores fly bliver forsinket. Endnu mere irriterende er det, når det skyldes en persons opførsel. Især hvis denne opførsel er pull-ups. Og ja ja, tænker du måske, det ville jo aldrig ske, men jo.. det skete..

En passager på et American Airlines Flight 2763 var så dedikeret til sin træning, at han simpelthen ikke ville stoppe med at lave pull-ups. Heller ikke da han gentagende gange blev bedt af personalet om at stoppe. Heller ikke da de truede med at omdirigere flyet for at smide ham af. 

Og her sidder jeg, som hellere end gerne vil bruge en flyvetur som undskyldning for at droppe træningen..

Ifølge andre passagerer ankom manden på flyet med en dame og to hunde. De andre passagerer bemærkede, at han bestilte alkohol på flyveturen og generelt virkede meget beruset. 

"Han stod og hang der, hvor man opbevarer sin bagage, og en passager gik forbi og sagde "skal du til at lave pull-ups eller hvad?" og fyren begyndte rent faktisk på det foran alle," sagde en passager David Markoski. 

Manden var ustoppelig, så flyet, som egentlig skulle blive fra Phoenix til Boston måtte omdirigeres til Kansas for at smide den træningsentusiasten med. Det betød en forsinkelse på 90 minutter. 

På grund af pull-ups.

Tænk på, næste gang du ikke kan få slæbt dig selv i fitness - visse folk ville hellere stoppe fly end droppe en træning!

via GIPHY

ANNONCE

[Kilde: foxnews]

Del

Seneste nyt