Magasinet M!

Pik, kæmpefrø og insektangreb: De vildeste nyhedsvært-bøffer i 2015

Mange nyhedsværter fik sagt og gjort yderst uheldige ting på live-TV verden over i 2015. Og mange af de uheldige indslag handlede - selvfølgelig - om sex... og dyr. Se de vildeste koks her

Pik, kæmpefrø og insektangreb: De vildeste nyhedsvært-bøffer i 2015

Det er lidt som om, nogle - ja, mange - nyhedsværter og almindelige mennesker foran et kamera engang imellem glemmer, at de rent faktisk er live igennem til millioner af seere.

For nogle nyhedsværter og deres gæster får sagt og gjort ting på ret så uheldige og dumme måder. De laver det, man kalder en blooper. En ordentlig brøler for åben skærm og mikrofon. Sådan en af den slags, seerne ikke kan undgå at lægge mærke til, men samtidig en brøler, der er så klar, at selv værten opdager den kort tid efter - og så bliver det først rigtig pinligt. 

For hvordan reagerer en ældre sportsvært for eksempel, når han får sagt "?og så stod han der foran kassen med sin 20 centimeters pik i hånden?"?

Og hvordan ser den politiske reporter ud i hovedet, når han siger "Det er en personligheds-fisse? Personligheds-kult (host-host)!"

Ja, og gad vide, hvordan en mandlig nyhedsværts kvindelige medvært reagerer på hans beskrivelse af en uge i madens tegn, når han siger: "Og vi har været mad-kneppere? mad-fanatikere hele ugen. Åh, nej..!"

Bommerter er der såmænd nok af. Også nogle, der er grovere og sjovere end de allerede nævnte. 

Øverst i artiklen kan du se og høre de værste nyhedsbrølere fra 2015.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce