Magasinet M!

Denne video har lagt internettet ned: Fuld mand i bar overkrop og bare tæer stopper røveri

At stoppe et røveri efter en drivvåd aften i byen? No problem!

Denne video har lagt internettet ned: Fuld mand i bar overkrop og bare tæer stopper røveri
 

Nothing says an awesome Friday like beers, mates, laughs, oh and this burger shop robbery gone to shit. Interesting night to say the least!

Opslået af Kane Wiblen på 22. januar 2016

En fuld australier og hans gode ven forpurrede i fredags et røveri imod en tankstation. En ting, der højst sandsynligt ikke var sket, hvis de ikke i timerne forinden havde drukket 100 bajere (sådan ca).

Det skriver avisen The Mirror.

Da James Ross-Munroe og Kane Wiblen fandt ud af, at tankstationen var i gang med at blive røvet, hev Kane mobiltelefonen frem og begyndte af filme episoden. Og det er virkelig priceless footage det her.

James, der ikke havde andet på end et par shorts, valgte nemlig herefter at ty til handling. Han snuppede bilnøglerne fra røvernes flugtbil. Da røverne kom ud og fandt ud af, at nøglerne er væk, valgte James først at slå en af dem i hovedet inde i bilen og bagefter jagte dem fra stedet.

Videoen, som Kane bagefter postede på Facebook, er i skrivende stund oppe på 2,2 millioner visninger og næsten 27.000 delinger.

Efterfølgende udtalte Kane sig til nyhedsmediet 7 News:

"Jeg tænkte, at det var en god mulighed for at skyde en sjov video af det. Folk fra hele verdenen har sendt mig beskeder, hvor de skriver, at var godt gjort af os"

Tankstationen var også tilfredse med vennernes arbejde, og som belønning fik de en gratis burger. Vi hylder også de to mænd, men behøver vi at sige, at det nok ikke er en specielt god idé, hvis du en dag kommer ud i en lignende situation?

Se videoen øverst i artiklen.

Herunder kan du se episoden fra overvågningskameraerne:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce