Magasinet M!

Dropper kæresten med et brag på Valentinsdag - se hvorfor

Har du nogensinde mistænkt din kæreste for at være dig utro? Hvis ja, så kan du overveje at gøre som Kyle, men det er ikke sikkert, at du vil kunne lide resultatet.

Dropper kæresten med et brag på Valentinsdag - se hvorfor

For nogle par er Valentinsdag årets højdepunkt, mens det af andre bliver anset som et veludført marketingstunt fra Interflora. Vi ved ikke, hvordan Kyle fra Californien normalt har det med mærkedagen, men han har med denne video sørget for, at han (og hun) næppe vil glemme 2016 udgaven foreløbig.

ANNONCE

I videoen instruerer Kyle sin kæreste til at tage bind for øjnene. Da han beder hende fjerne det, har hun fået et papir i hånden, der er en printet udgave af de aftaler, hun har lavet med andre drenge på datinghjemmesiden "Plenty of Fish". Sammen med sin bror optager han hele episoden, og de ord de kalder hende, vil vi ikke gengive her.

Det fremgår ikke i selve videoen, men da Kyle lagde den op på sin Facebook, skrev han, at hans kæreste havde planlagt at være ham utro over en periode på to uger. Vi vil lade det være op til jer at bedømme, om hans reaktion er overdrevet, men vi vil indrømme, at vi er imponerede over, hvor afslappet hun reagerer.   

ANNONCE
Del

Seneste nyt