Magasinet M!

Første trailer til The Deliverance fortæller den virkelige historie om dæmonbesættelse i 2011-2012

Lee Daniels har kastet sig over en overnaturlig fortælling fra det virkelige liv.

Det er altid spændende at følge med i sager, som ikke rigtig kan forklares med videnskab eller beviser.

Ofte er "paranormale" hændelser noget, man kan afvise som værende fabrikeret, forårsaget af naturlige årsager eller generelt usande.

Men af og til sker der situationer, hvor man ikke finder nogen forklaring - og alt om man tror på, at der er noget mere mellem himmel og jord, så kan det godt være ret spændende at følge med i.

Sådan var det i 2011-2012 med den famøse The Ammons Haunting Case.

Latoya Ammons-familiens besættelse, også kendt som "The Ammons Haunting Case," er en berømt sag om påstået dæmonisk besættelse og hjemsøgelse, der fandt sted i Gary, Indiana, i 2011-2012.

Latoya Ammons og hendes tre børn hævdede, at de oplevede uforklarlige og skræmmende hændelser i deres hjem, som de tilskrev dæmonisk aktivitet.

Blandt de rapporterede fænomener var børn, der blev kastet mod vægge, usynlige kræfter, der trak dem, og børn, der talte med dybe stemmer og gik baglæns op ad vægge. Hændelserne fik opmærksomhed fra både medier, politiet, sundhedspersonale og kirken. Flere vidner, inklusive socialarbejdere og politibetjente, rapporterede at have set eller oplevet mærkelige og uforklarlige hændelser.

Sagen kulminerede med, at familien flyttede fra huset, og en lokal præst udførte flere eksorcismer på Latoya og hendes børn. Historien blev bredt dækket i medierne og blev genstand for både tv-programmer og en dokumentarfilm. Mens nogle betragtede hændelserne som autentiske tegn på overnaturlig aktivitet, mente andre, at de kunne forklares med psykologiske eller sociale faktorer.

Denne fortælling skal nu på det store lærred i de kyndige hænder af Lee Daniels - den første trailer er netop landet.

Filmen lander på Netlix d. 30. august:

ANNONCE
?si=Vhf9-jTAZlKKxPhN
Del

Seneste nyt