Magasinet M!

Guide til månedens biograffilm i november

Efterårets bedste bud på biografunderholdning.

Guide til månedens biograffilm i november

Efteråret er begyndt at vise sig fra sin 'værste' side og kulden og regnvejret er så småt ved at pege pilen mod vinter. Derfor er biograf-tiden guld værd i det næste stykke tid, så vi har fundet en række film, du bør bevæge dig uden for matriklen for at se!

Jigsaw

Selvom vi nu er oppe på den ottende film i franchisen af en yderst makaber gyser-serie, så er man lige nødt til at se, hvad de kan få ud af konceptet en sidste gang. Nu er det syv år siden, at den syvende film kom på markedet, så forhåbentlig har de brugt tiden på at finde et diabolsk plot, som kan passe perfekt sammen med torture-porn-genren?

Premiere. 2. november 2017

ANNONCE

Terminator 2 (1991) 4K-3D

Behøver man en grund til at se denne fantastiske sci-fi-klassiker igen? Egentlig ikke, men alligevel bliver den nu genudgivet i en længe ventet opskalering til UHD. Vi var så heldige at se den til pressevisning i sidste uge, og de nye kvaliteter på billedsiden har virkelig båret frugt - uden at miste den tidslige effekt og de klassiske effekter. Gense klassikeren - bare i bedre kvalitet!

Premiere: 9. november 2017

ANNONCE

Justice League

Mens Marvel har haft ufattelig meget medvind på cykelstien er det nu endelig DC Comics, der er klar med deres meget forsinkede 'assemble'-film med alle de store helte. Traileren ser ganske lovende ud, og med Marvel's Joss Whedon ved roret til nogle re-writes løbende, så kunne det godt gå hen og blive et af årets helt store superheltebrag!

Premiere: 16. november 2017

ANNONCE

Qeda

Et spændende filmprojekt fra den danske lejr, hvor man kigger nærmere på en katastroferamt år 2095 - en periode, hvor klimaet erf bukket under for menneskets misbrug. Handlingen går derefter ud på, at en efterretningschef sendes tilbage i tiden for at udnytte vigtig viden, som kan stoppe katastrofen, før det er for sent. Spændende sci-fi-koncept, som man ikke så tit ser fra Danmark!

Premiere: 16. november

ANNONCE

Daddy's Home 2

Will Ferrell og Mark Wahlberg er et solidt makkerpar, som med deres utroligt store forskelle komplimenterer hinanden utroligt godt på det store lærred. Efterfølgeren har trukket John Lithgow og Mel Gibson ind i spillet som bedsteforældrene, og vi kan nok allerede nu se frem til solide smågrin, plat humor og en fantastisk tømmermændsfilm!

Premiere: 23. november 2017

ANNONCE

Mordet i Orientekspressen

Den længe ventede remake af klassikeren fra 1974, hvor der sker et mord på Orientekspressen og man sammen med Hercule Poirot skal finde morderen. Mellem 13 fremmede mennesker skal man forsøge at udlede spor, beviser og andre teorier for at finde skurken, inden han slår til igen. Lækker mystik og en billedside, som, i følge traileren, er ret så overvældende!

Premiere. 23 november 2017

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE