Magasinet M!

McDonald's pomfritter kan ikke kurere skaldethed

Måske den skal tages med et gran salt?

Opdateret: Artiklens overskrift påstod tidligere, at pomfritter kan kurere sklaldethed. Dette er dig ikke korrekt. Men et kemikalie, der også benyttes i disse, har vist sig at have en indvirken, i japanske forsøg på mus.

Original

Japanske videnskabsmænd har muligvis fundet en kur for skaldethed. En kur der ligger i McDonald's menu, af alle steder. 

Der er et kemikalie, der benyttes i den gyldne måges pomfritter, der kan hjælpe på hårvækst. 

Forskerne har formået at give en skaldet mus hårene tilbage, ved hjælp af en "simpel metode", der indebærer menneske-stamceller, som generer nye follikler, der kan producere nyt hår. I løbet af et par dage efter behandlingen, havde musen både pels på ryggen og hovedet. Og efter de indledende eksperimenter, er forskerne overbevist om, at teknikken også kan benyttes i mennesker.  

Det japanske forskningshold havde deres første gennembrud, da de formåede at producere "hair follicle germs" i deres laboratorie for første gang. Disse er celler, der fungerer som brændstof for follikel-udvikling, og fordi den slags aldrig har været muligt at regenere tidligere, bliver de betragtet som den Hellige Gral i hårtabs-forskning. 

Det viser sig, at nøglen til succesen, findes i brugen af dimethylpolysiloxan, det samme kemikalie, der benyttes i McDonald's pomfritter, for at undgå at friture-olien begynder at skumme. 

 
ANNONCE
McDonald's pomfritter kan ikke kurere skaldethed

Hvert år bliver der brugt milliarder på hårtabsbehandling, men det har indtil nu, aldrig været muligt at genskabe hårsække på denne måde. De japanske forskere antager den ny metode for værende robust og lovende, og det håber at deres resultater kan forbedre mulighederne for mænd, der lider af pletvis skaldethed. 

Tænk lige over det. Har du nogensinde set en skaldet mand på McD? 

ANNONCE
McDonald's pomfritter kan ikke kurere skaldethed

Kilder: 

Medicalxpress

Dailyrecord

Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt