Magasinet M!

Ryan Reynolds troede så meget på Deadpool i 2016, at han ikke fik løn under optagelserne

Hollywood havde afskrevet ham, så han tog en sidste chance.

Ryan Reynolds pre-Deadpool var en blandet bolsjepose af godt og ondt - alt fra Just Friends og The Change-Up til Voices og R.I.P.D.

Det var faktisk nået til et punkt, hvor det for ham var knald eller fald - selvom Hollywood havde anset ham som passé på hovedrollefronten.

I et nyt interview med The New York Times afslørede Ryan Reynolds, hvorfor han donerede sin løn og “droppede at blive betalt” for 2016’s første Deadpool-film.

Det kan virke utænkeligt nu, men Reynolds var ikke en af Hollywoods mest eftertragtede stjerner på daværende tidspunkt, da Deadpool udkom. Han havde hovedroller i flere store film, der ikke slog an hos hverken kritikere eller publikum. Før Deadpool var hans sidste store udgivelse 2011's The Green Lantern, en af de mest berygtede superheltefilm nogensinde.

Omkring 2016 var industriens vurdering, at Reynolds havde udtømt sine chancer for at bevise sig som en førende skuespiller.

“Der var ingen del af mig, der tænkte, da Deadpool endelig blev godkendt, at det ville blive en succes,” indrømmede Reynolds til New York Times.

Ingen forventede, at den R-ratede superheltefilm med en skuespiller med en usikker box office-historik ville indbringe noget nævneværdigt beløb. Men Reynolds troede så meget på filmen, at han opgav sin løn for at sikre, at de lavede den bedst mulige film.

“Jeg opgav at blive betalt for filmen for at få det tilbage på skærmen: De ville ikke tillade mine medforfattere Rhett Reese og Paul Wernick at være på settet, så jeg tog den lille løn, jeg havde tilbage, og betalte dem for at være på settet med mig, så vi kunne danne de rigtige rammer,” forklarede Reynolds.

Reynolds mener, at denne beslutning var afgørende for at skabe en film, som publikum straks tog til sig.

“Det var en lektion på flere måder,” sagde han. “Jeg tror, at en af de største fjender for kreativitet er for meget tid og penge, og den film havde hverken tid eller penge. Det fremmede virkelig fokus på karakter over spektakel, hvilket er lidt sværere at udføre i en tegneseriefilm.”

Oplevelsen var så givende, at det ændrede den måde, Reynolds tilgik fremtidige projekter på. “Jeg var så investeret i hver eneste detalje af det, og det havde jeg ikke følt i lang tid. Jeg huskede, at jeg ønskede at føle det mere—ikke bare på Deadpool, men på alt.”

Planen virkede tydeligvis. Deadpool indtjente næsten 800 millioner dollars globalt og førte til flere efterfølgere, inklusive den længe ventede Deadpool & Wolverine, der udkommer til sommer.

Endnu mere bemærkelsesværdigt er det, at franchisen fuldstændig genoplivede Reynolds' karriere og gjorde ham til en af industriens største stjerner.

“Jeg mener, denne karakter ændrede mit liv totalt, det er som moderskibet for mig,” sagde Reynolds. “Der var aldrig et sekund, hvor nogen af os var på autopilot.”

Deadpool & Wolverine er i biograferne d. 24. juli.

ANNONCE
Del

Seneste nyt