Magasinet M!

Skal du på Roskilde? Hvorfor så ikke tage helikopteren?

Man kan lige så godt ankomme til mudderpølen med stil.

Uber har lanceret et nyt tiltag i deres app, der giver dig mulighed for at få en privat helikoptertur til eller fra Roskilde Festival. Med et tryk på en knap kan du anmode om den ultimative oplevelse og ankomme til festivalen mere stilfuldt end nogen anden. Og hvis ikke du har lyst til at betale de 3.999,-, det koster at bestille en helikopter (!), kan du være så heldig at vinde helikopterturen for dig og dine to venner.   

Du kan bestille en UberCHOPPER ved at vælge den i bunden af appen og trykke på "ANMOD" præcis som en normal tur med Uber. Hvis din anmodning bliver accepteret, bliver du hentet og kørt til Ubers hemmelige heliport tæt på Nordhavn. Helikopteren flyver dig over festivalpladsen, inden du lander i Roskilde Lufthavn, hvor en bil står klar til at køre dig til festivalpladsen. Der er plads til tre personer i helikopteren, så du kan tage to venner med.

Hvis du vil have en helikoptertur hjem fra festivalen, er processen den samme - bare fra Roskilde i stedet for København.

ANNONCE
Skal du på Roskilde? Hvorfor så ikke tage helikopteren?

Vind en gratis tur

For at vinde en tur, skal du indtaste koden JEGVILFLYVE i Uber appen under "Rabatter" inden torsdag 30. juni. Det er ligegyldigt, om du er ny bruger eller har brugt appen mange gange. Alle, der indtaster koden, er med i lodtrækningen om én gratis tur til eller fra festivalpladsen. Du kan læse betingelserne for konkurrencen her.

Praktiske detaljer

- Prisen er 3.999 kr per vej

- Helikopterne flyver fra onsdag til lørdag i tidsrummet 12 - 21.30

- Du kan invitere to personer med dig, men I må maksimalt veje 240 kg tilsammen

- Der kan ikke medbringes telt eller stor bagage

- Efterspørgslen kan blive høj, så der er ingen garanti

- Helikopterturen inkluderer ikke en festivalbillet

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE