Magasinet M!

Ugens bedste svinere til M!

"Hundehoveder, hængerøve og lusede amatører!" Det er blevet torsdag, og vi skal stå skoleret for verdens bedste læsere.

Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi bragte en liste med masser af facts om numsegas.

Læs den her: Derfor lugter dine prutter meget værre i badet og 9 andre sjove facts om numsegas

Hvad siger M: Dér blev vi så allesammen lige skolet?

Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi bragte sidste uge "ugens bedste svinere til M!".

Læs den her: Ugens bedste svinere til M!

Hvad siger M: Vi er kede af, at denne læser ikke synes, at der findes flere gode artikler hos os. Der burde da ellers kunne findes minimum én, når vi spytter 200+ artikler ud om måneden. Men hey. Læserne har altid ret. Vi strammer op!

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi gav jer sidste uges bedste svinere, hvor vi som bekendt skal stå skoleret for vores ups'ere.

Læs den her: Ugens bedste svinere til M!

Hvad siger M: Vi ved godt at reklamer er irriterende, men det er desværre olien, som får maskineriet til at løbe rundt. Til gengæld er vi faktisk glade for, at vi får så meget god kritik, at vi ugentlig kan lave en artikel om det.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi havde et galleri, hvor flymad fra henholdsvis 1. klasse og økonomi-klassen blev sammenlignet.

Læs den her: Business vs. monkey class: Så stor forskel er der på maden når du flyver

Hvad siger M: Vi gjorde faktisk, hvad vi kunne for at dobbelttjekke, men solid erfaring vejer ofte tungere. Vi tager os sammen, og praktikanten er sendt på opdragelsesanstalt - igen!

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi fortalte om nogle absurde sparemanøvrer i populære serier.

Læs den her: 5 serier der fuckede op da produktionsselskabet løb tør for penge.

Hvad siger M: I har fuldstændigt ret. Det er sgu ret pinligt. Vi har selvfølgelig rettet fejlen og citeret cracked.com. Det er på sin plads.

Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi skrev en baggrundshistorie om keyboardets udseende.

Læs den her: Derfor ser dit tastatur ud som det gør

Hvad siger M: Vi kopierer faktisk ikke artikler. ladbible.com havde ganske rigtigt også skrevet historien, men vi citerede begge howstuffworks.com. Nogle af jer var åbenbart bare ikke helt så interesseret i hvorfor tastaturet ser ud, som det gør. Og det er I jo i jeres helt gode ret til.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: I samarbejde med magasinet Historie, så bragte vi den (lidt lange) historie om John Wayne Gacy, som var hospitalsklovn og seriemorder.

Læs den her: Hospitalsklovn, mønsterborger og seriemorder: Mød John Wayne Gacy

Hvad siger M: Det er virkelig godt husket, kære læser. I sommers skrev vi selv en kortere artikel om selvsamme psykopatklovn. 'Historie' har dog skrevet en mere detaljeret artikel, som vi synes fortjente et gensyn i vores føljeton af seriemordere.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: I anledning af, at Playboy definitivt har fjernet nøgne piger fra deres blad, så hyldede vi de bedste Playboy-piger gennem tiderne med et galleri.

Læs også: Mandagsgifs: Vi tager et gensyn med de bedste Playboy-piger gennem tiden.

Hvad siger M: Hvordan i hede hule h**vede kunne vi skrive forkert her? Undskyld!

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi bragte guiden: "Så overraskende billigt kan I slippe på Valentinesdag", hvor der var råd til en god dag - uden at skulle tømme sparegrisen.

Læs den her: Så overraskende billigt kan I slippe på Valentinesdag

Hvad siger M: Haha, ja, vi kunne da godt lyde som et par tanter, der vil have blomster, chokolade og fodbad. Guiden er faktisk skrevet af en pige - ligesom overskriften også siger "I" og ikke "Vi". Vi tænkte, at en pige var lidt mere inde i det pjat end os.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi skrev om den ulovlige fildelingstjeneste 'The Pirate Bay', som havde lanceret en slags streamingstjeneste på deres site.

Læs den her: The Pirate Bay lancerer streamingstjeneste: Men se dig godt for

Hvad siger M: At en artikel er reklame for noget passer altså ikke. Det er selvfølgelig rigtigt, at både en reklame og en artikel oplyser om et eller andet emne, men en reklame vil altid omtale emnet i positive fraser. I denne artikel gør vi det modsatte. Vi fortæller faktisk også, at det er ganske ulovligt og kan være farligt for din computer og din straffeattest. Vi synes derfor ikke, at man kan drage en parallel til Adblocker, da der ikke er noget ulovligt ved Adblocker, men da det koster vores arbejdsplads penge, så vil vi da appellere til vores søde læsere om, at de deaktiverer Adblocker.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: En viral historie florerede på nettet, hvor en person angiveligt havde gemt et Happy Meal i seks år, for derefter at vise, at maden slet ikke var rådnet.

Læs den her: Sådan ser indholdet i et uberørt Happy Meal angiveligt ud efter seks år

Hvad siger M: Denne læser har en god pointe. Typisk skal man tage virale historier med et gran salt, da de ofte er meget svære at verificere. Men det havde pyntet på artiklen, hvis vi også havde beskrevet en mulig årsag til, at maden ikke var fordærvret. Det er en (lille) ommer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE