Magasinet M!

Yeeees! Her kæmper Game of Thrones-monster mod hurtig MMA-stjerne

Vi elsker action og Game of Thrones. Især når manden, der i serien hedder 'The Mountain', tager kampen op uden for kameraet mod den uopslidelige, irske MMA-stjerne Conor McGregor. Se de to kamphaner sparre her.

Yeeees! Her kæmper Game of Thrones-monster mod hurtig MMA-stjerne

I Game og Thrones ser vi nådesløse Gregor 'The Mountain' Clegane hugge hovederne af folk og knuse deres kranier med de bare kæmpenæver. Knap så ond er manden bag 'The Mountain', islandske Hafthór Björnsson, i virkeligheden. Men den 206 centimeter høje og 190 kilo tunge kolos kan dog stadigvæk slås.

Det beviste Björnsson for nyligt, da han smed trøjen og tog en tur i træningsmanegen mod det rapfodede, irske MMA-uhyre, Conor McGregor, der har vundet 18 MMA-opgør og kun tabt to i det ottekantede bur. Som en bette fjervægter på blot 175 centimeter og 65 kilo er McGregor ikke andet end en fjer i forhold til 'The Mountain'. Men man skal ikke undervurdere irerens gepardhurtige fødder.

Se de to fightere dyste mod hinanden herunder - men bare rolig, det er ikke helt alvorligt.

ANNONCE

Hvordan de to er endt op mod hinanden vides ikke. Men måske skal årsagen findes i det faktum, at McGregor har brug for en god og hårdfør sparringspartner frem mod karrierens vigtigste kamp.

Den 12 december skal ireren nemlig i buret mod brasilianske José Aldo, der kun har tabt én af sine 26 professionelle kampe. De to kamphaner kommer til at kæmpe om mestertitlen i fjervægt under forbundet Ultimate Fighting Championship (UFC). Sikken en herrefight der venter.

Men nu må vi ikke glemme 'The Mountain' alias Hafthór Björnsson helt. Islændingen er selv indehaver af et par virkelige meritter. Flere gange har han vundet internationale 'stærk mand'-konkurrencer - blandt andet EM-guld de seneste to år. Derudover squatter han såmænd 350 kilo. Bum!

Hans vildeste rekord kan ses herunder. I konkurrencen 'Verdens Stærkeste Viking' lykkedes det ham i februar som den første nogensinde at løfte en 975 centimeter lang træstamme på 650 kilo og tage fem skridt med den. Det behøver ingen yderligere kommentarer. Bare se det:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE